Provide Free Samples
img

O lo'o fa'aauau pea ona si'itia tau o le malosi ma a'afia ai pisinisi pepa i le lalolagi

Na faasilasila e le CEPI i le faaiuga o Aperila ona o le maualuga o le siʻitia o tau o le malosi na aʻafia i le feeseeseaiga i le va o Rusia ma Iukureini, o le tele o uʻamea a Europa na aʻafia ai ma na tonu ai e taofi le gaosiga mo sina taimi.E ui ina latou fautua mai se isi auala e mafai ai ona fa'atumauina le fa'agaioiga pe a motusia le paoa: o se suiga le tumau mai le kesi fa'alenatura i le fa'aitiitia o le fa'aleleia o le si'osi'omaga, e pei o le suau'u po'o le koale.

O le a avea le suauʻu poʻo le koale ma mea aoga ma aoga i le kesi faʻanatura i totonu o Europa?

Muamua lava, o Rusia o le lona tolu sili ona tele suauʻu gaosi i le lalolagi pe a uma le Iunaite Setete ma Saudi Arabia, ma le tele o le faʻatau atu o suauʻu i le lalolagi, faʻapea foʻi ma le lona lua sili ona tele faʻatau atu suauʻu mama pe a uma Saudi Arabia.

Faatasi ai ma le 49% o suauʻu faʻatau atu a Rusia i Europa e tusa ai ma faʻamaumauga 2021 na tuʻuina mai e le OECD, ma e ui lava e le o mautinoa poʻo afea pe o le a faia e Europa ni faʻatapulaʻa faʻatapulaʻaina o suauʻu faʻaulufale mai a Rusia, ua ausia e Brent se faʻamaumauga 10-tausaga.O le maualuga ua oʻo atu i le tulaga tutusa e pei o le 2012 ma ua faʻateleina le 6 taimi faʻatusatusa i le 2020.

1-1

 

Polani o le OECD sili ona gaosi koale i Europa, e tusa ma le 96% o le aofaʻi o le koale gaosiga o le 57.2 tone i le 2021 - o le 50% le faʻaititia o le malosi Europa talu mai le 2010. E ui o le koale e le o se punaʻoa lelei i Europa, o tau ua faʻalua foi talu mai lena taimi. i le amataga o lenei tausaga.

1-2

 

Faaalia e Fisher Solve, e silia ma le 2,000 pusa kasa i totonu o Europa, ma e na o le 200 pusa suauu ma sili atu i le 100 pusa koale.O le le amanaia ai o le si’itia o tau o le suauu ma le koale ma sapalai, e tele foi se taimi e sui ai le suauu, lea e foliga mai o se fofo umi mo se manaoga puupuu.

1-3

 

O le si'itia o tau o le suauu e na'o Europa e afaina ai?

A tatou va'ai i le itu lea o Asia, tatou te va'ai i lo'u atunu'u ma Initia: o le tele o le koale e lua e tutusa o latou tau.O le maualuga o le tau o le koale i loʻu atunuu na ausia le maualuga o le 10 tausaga i le faaiuga o le 2021 ma o loʻo i ai i se tulaga maualuga faʻasolopito, faʻamalosia le tele o kamupani pepa e taofi le gaosiga.

1-4

 

I Initia, e le gata ua tatou vaaia le siitia o tau, ae o loʻo i ai foi sina faaletonu.Ua fa’ailoa mai, talu mai le fa’ai’uga o le tausaga ua mavae, o le 70% o le fa’asoa a le fale gaosi koale i Initia, o lo’o taofia pea mo le itiiti ifo i le 7 aso, ae o le 30% o lo’o taofia mo le itiiti ifo i le 4 aso, ma i’u ina motusia ai le eletise.

Ua faatupulaia le manaoga mo le eletise ma le suauu ona o le tuputupu ae o le tamaoaiga o Initia, e ui o le faaitiitia o le tupe ua siitia ai foi le tau o le koale ona o le 20-30% o le koale o loo aumai mai fafo.#PE Fa'apipi'i Pepa Lola Faumea   # Fa'atau Ipu Pepa Fa'atau

cdcsz

 

O tau o le malosi o se mea taua

E ui lava o le fesuiaiga o suauu e le o se fofo mo se taimi pupuu mo le alamanuia pepa, o tau o le malosi ua avea ma mea taua i tau o gaosiga.Afai tatou te ave tau o le gaosia o ipu pusa e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le tau o le malosi i Saina, Initia ma Siamani i le 2020 e itiiti ifo i le 75 USD / FMT, ae o le tau o le malosi i le 2022 ua maualuga e pei o le 230 USD + / FMT.

1-5

1-6

 

Mafaufau i nei mea uma, mo le pisinisi piliki ma le sima, o nisi o fesili taua e tatau ona mafaufauina:

A si'itia le tau o le suauu, o ai kamupani o le a fa'atumauina a latou tau ma o ai kamupani o le a maua se tupe mama?

O le a suia ea e tau o gaosiga eseese le fefa'ataua'iga o le lalolagi?

Kamupani o loʻo i ai auala faʻamautu mataʻutia e mafai ona totogi mo le faʻatupulaia o tau e mafai ona faʻaaogaina lenei avanoa e fausia ai faʻailoga ma faʻalauteleina a latou maketi, ae o le a sili atu le tuʻufaʻatasia ma le mauaina?


Taimi meli: Iuni-14-2022